Nieuwsarchief

Seizoensafsluiting H.Z. Zian

De zomervakantie staat al weer bijna voor de deur en dat betekend dat we het einde van  het seizoen/schooljaar naderen. Graag willen wij als H.Z. Zian hier even bij stilstaan en dit gezamenlijk met de hele vereniging afsluiten.

Hiervoor organiseren wij (zie flyer) 16 juni een BBQ voor de hele vereniging, voor de jeugdleden(onder de 12 jaar) organiseren wij deze zelfde dag een sportdag voorafgaand aan de BBQ. Dit alles om het Seizoen leuk af te sluiten met elkaar!

Kom jij dit seizoen/schooljaar met ons afsluiten, stuur dan een mail naar en laat even weten hoeveel mensen je aanmeldt en of dit voor de BBQ en voor jeugdleden ook voor de sportdag is.

Op zondag 27 mei is het laatste Miniwaterpolo toernooi van dit seizoen. Het laatste toernooi wordt gehouden in zwembad het Overbosch. vanaf 15:15 tot 17:15.

Een keertje op proef mee doen(ook als je geen lid bent) is mogelijk, Alle kinderen met één zwemdiploma tot 12 jaar zijn welkom.

Intresse? Vragen? Aanmelden? Mail gerust naar

Meer Informatie over minipolo zie.....

In het Hemelvaartweekend zijn vele jeugdleden mee geweest op kamp. In het mooie Delftse Hout ter delft hebben zij zicht van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei 4 dagen vermaakt.

Mede door het mooie weer, de leuke activiteiten, gezellige kinderen en enthousiaste leiding was het een prachtig weekend! En kan het zeker als een geslaagd kamp worden bestempeld.

Wil jij nou ook weten wat ze allemaal gedaan hebben, of wil je zelf mee volgend jaar? Lees en kijk dan verslagen/foto's op de Facebookpagina van H.Z. Zian en op de site door, zie.....

Ernstige verkeershinder Melis Stokelaan bij Zuiderpark

Momenteel wordt de riolering op de Melis Stokelaan tussen de Moerweg en de Loevesteinlaan vervangen. Ook wordt de laan heringericht. De verwachting is dat deze werkzaamheden tot halverwege 2018 gaan duren. Het zwembad Zuiderpark blijft bereikbaar maar er kan wel overlast en vertragingen bij het bereiken van het bad ontstaan. Houd u wel rekening met extra reistijd.

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad