Nieuwsarchief

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers met het behaalde resultaat. Prima! Deze kanjers hebben in samenwerking met Zwemschool Verroen aan de eisen van het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ/STA voldaan.
 
Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. Ze liet zien dat dat het oefenen niet voor niets was. Van Annelies Stap, ontvingen ze het prachtige Internationale C-zwemdiploma.
 
H.Z. Zian ook voor het miniwaterpolo dè vereniging in de Randstad. En wellicht weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Is er bij u interesse, laat het weten en uw zoon/dochter kan een aantal weken wennen zonder te betalen. Wellicht gelijk leuk bij de nieuwe lessen die op de dinsdagen gaan komen voor borstcrawl verbetering voor volwassenen.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Goed voor alle kinderen! Wellicht tot ziens!
Meer informatie miniwaterpolo zie.....

Extra Ledenvergadering op 31 oktober 2018

Zoals in de algemene ledenvergadering van maart is toegezegd heeft het bestuur een extra ledenvergadering uitgeschreven op 31 oktober.

De vergadering begint om 19:30 u en vindt plaats in de vergaderzaal van het Hofbad.
Een agenda wordt nog toegezonden aan de leden.
 
 

H.Z.ZIAN is een grote zwemvereniging in de Haagse regio met een rijke historie. Zwemlessen en waterpolo zijn onze belangrijkste activiteiten. Als opvolger van de huidige functionaris zoekt H.Z.ZIAN een penningmeester ingaande het boekjaar 2019. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur en bepaalt mede het (financiële) beleid van de vereniging.
 
We zoeken een vrouw/man met ervaring in financieel beheer en bekendheid met boekhoudprogrammatuur. Voorts bent u iemand die goed in teamverband kan opereren, communicatief is en zoekt u naar creatieve oplossingen.
 
Wij bieden een onkostenvergoeding en de mogelijkheid om wekelijks zelf te kunnen zwemmen. Het bestuur bestaat uit (6) enthousiaste en toegewijde vrijwilligers en vergadert eens per maand. Wij staan open voor nieuwe ideeën en een frisse blik.
 
Bent u de persoon die zich kan vinden in bovenstaande omschrijving reageer dan door uw cv en motivatie op te sturen naar . Wij nodigen u dan uit voor een gesprek.
 
Meer informatie over onze vacatures zie...

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad