Nieuwsarchief

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die in oktober in samenwerking met Zwemschool Verroen aan de eisen van het internationale zwemdiploma van de ENVOZ/STA hebben voldaan.
 
Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. zo heeft Romaissa op dinsdag 16 oktober een laatste eis gezwommen en liet ze zien dat dat het oefenen niet voor niets was en dat deze kanjer 250 meter gekleed kon zwemmen en in het water zich van kleding kon ontdoen zonder de kant vast te pakken. Hiermee heeft zij dubbel en dwars haar internationale C-zwemdiploma verdient. 23 oktober ontving zij haar internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ en een setje duikringen van haar instructrice Annelies Stap.
 
En wie weet zien we je terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. En wellicht weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Is er bij u interesse, laat het weten en uw zoon/dochter kan een aantal weken wennen zonder te betalen. Wellicht gelijk leuk bij de nieuwe lessen die op de dinsdagen gaan komen voor borstcrawl verbetering voor volwassenen.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Wellicht tot ziens!
Meer informatie miniwaterpolo zie.....

Het diploma zwemmen voor A, B, C en Zwemvaardigheid is weer vastgesteld. Het diploma zwemmen vind plaats in december.

Informatie over de precieze datum, tijden en zwembaden vind je bij onder lees meer......

Let op: Alles is nog wel onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

H.Z.ZIAN is een grote zwemvereniging in de Haagse regio met een rijke historie. Zwemlessen en waterpolo zijn onze belangrijkste activiteiten. Als opvolger van de huidige functionaris zoekt H.Z.ZIAN een penningmeester ingaande het boekjaar 2019. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur en bepaalt mede het (financiële) beleid van de vereniging.
 
We zoeken een vrouw/man met ervaring in financieel beheer en bekendheid met boekhoudprogrammatuur. Voorts bent u iemand die goed in teamverband kan opereren, communicatief is en zoekt u naar creatieve oplossingen.
 
Wij bieden een onkostenvergoeding en de mogelijkheid om wekelijks zelf te kunnen zwemmen. Het bestuur bestaat uit (6) enthousiaste en toegewijde vrijwilligers en vergadert eens per maand. Wij staan open voor nieuwe ideeën en een frisse blik.
 
Bent u de persoon die zich kan vinden in bovenstaande omschrijving reageer dan door uw cv en motivatie op te sturen naar . Wij nodigen u dan uit voor een gesprek.
 
Meer informatie over onze vacatures zie...

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad