Nieuwsarchief

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die in 15 januari in samenwerking met Zwemschool Verroen hun Seascooterdiploma's hebben behaald. Het was een enerverende avond in Overbosch. Het seascooterdiploma is gezwommen en alle kinderen zijn met een diploma naar huis gegaan. Speciale dank aan de ouders dat wij met hun medewerking de diverse diploma's uit konden reiken.
 
En wie weet zien we je terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. En wellicht weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Is er bij u interesse, laat het weten en uw zoon/dochter kan een aantal weken wennen zonder te betalen. Wellicht gelijk leuk bij de nieuwe lessen die op de dinsdagen gaan komen voor borstcrawl verbetering voor volwassenen.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Wellicht tot ziens!
Meer informatie miniwaterpolo zie.....

Nieuwjaarsreceptie 2019

Op zondag 13 januari vond onze nieuwjaarsreceptie plaats in het Hofbad. Voor de kinderen was er een magisch optreden van de goochelaar Magic Julian. Er werden ballondieren tot aan echte dieren getoverd en en iets laten verdwijnen of snoep toveren kon natuurlijk niet ontbreken.

Met een drankje om op het nieuwe jaar te toosten onder de speech van voorzitter Ron Verroen was het met zo'n 70 bezoekers een leuk samenzijn.

Aansluitend speelde dames 1 hun eerste wedstrijd van het jaar. Dit was de Bekerwedstrijd in de ManMeer! tegen BZ&PC Bodegraven. Na een dicht bij elkaar liggend begin wonnen de dames aan het eind met goed spel en stuurden BZ&PC uit de beker met een 7-5 winst voor Waterpolo den haag. Een mooie start van 2019 dus!

In mei is het zover: alweer het derde H.Z.Zian Jeugdkamp! Na het succesvolle kamp van vorig jaar, hebben we besloten het kamp dit jaar weer in het Hemelvaartsweekend plaats te laten vinden. Dat is dit jaar het weekend van 30 mei t/m 2 juni en dit jaar gaan wij naar Nootdorp!
 
Wil uw zoon of dochter ook mee? Geef hem/haar dan op!
Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd mailen.

Voor meer informatie, ga naar.....

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad