Nieuwsarchief

In samenwerking met Zwemschool Verroen heeft op dinsdag 26 juni 2018 deze kanjer aan de eisen van het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ/STA voldaan.

Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. Ze liet zien dat dat het oefenen niet voor niets was. Van Richard van den Berg, ontvingen ze het prachtige Internationale C-zwemdiploma.

Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Goed voor alle kinderen! Wellicht tot ziens!

Meer informatie miniwaterpolo zie.....

Stichting Horeca Hofbad

Anderhalve maand geleden was dan eindelijk de start van Stichting Horeca Hofbad. Er is een nieuwe koffiemachine aangeschaft, de menukaart veranderen, zo maken we fruit – en groentesmoothies. Deze passen in een gezonde sportkantine. Ook starten we komende week met 6 soorten panini’s, kom ze ook eens proeven! We hebben ook gekozen voor een leuke bierkaart met 10 speciaal biertjes.
 
Maar we doen veel meer. Kinderfeestjes, catering, borrels, verjaardagen, BBQ’s, bieravonden kortom, informeer eens naar de mogelijkheden. Kom dus eens gezellig boven na de avondtrainingen. Wij zorgen voor een gezellige avond. Iedereen is welkom.
 
Hebben jullie wensen? Maaltijdverzoeken? Of wil je vooraf wat meer weten, mail dan info@horecahofbad.nl of bel 06 24384554
 
Voor de zomer zoeken we nog medewerkers vanaf 16 jaar. Wil je een extra zakcentje verdienen volgens de horeca CAO neem dan contact met me op via voorzitter@horecahofbad.nl
 
Mogen we jullie binnenkort begroeten?
TEAM Horeca Hofbad

Gedurende de zomervakantie (van 14 juli t/m 26 augustus) zullen diverse zwembaden zijn gesloten.
Mocht u niet op vakantie zijn dan is het mogelijk om in de zomervakantie zwemlessen te volgen in de volgende zwembaden
  • Overbosch op de dinsdagen 17, 24 en 31 juli om 17:45 u (kinderen) of 18:30 u (kinderen en volwassenen)
  • Waterthor op de vrijdagen 10, 17 en 24 augustus om 17:45 u (kinderen)

Op vertoon van de lidmaatschapskaart hebben alle leden toegang in deze zwembaden.
Wij wensen u alvast een fijne vakantie en als u thuis blijft heerlijk weer, meer informatie over vakantiesluitingen zie....

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad