JeugdKamp

Sinds 2017 is er een frisse start gemaakt aan het kamp van H.Z.ZIAN. In de loop der jaren zijn er verschillende leden geweest met hart voor de club. Momenteel heeft het Kamp een 3 koppige samenstelling:
Iris Ruitenbeek,
Annelies Stap en
Emilie van Zeggelaar.

Wilt u kind(eren) mee op kamp geef het dan op via  

Jeugdkamp 2019

H.Z. Zian organiseert al sinds vereniging jongs af aan een geweldig jeugdkamp. Elk jaar organiseert de jeugdcommissie een jeugdkamp rond het hemelvaartsweekend. Na het succesvolle kamp van vorig jaar, hebben we besloten het kamp dit jaar weer in het hemelvaartsweekend plaats te laten vinden. Dit jaar vind het jeugdkamp plaats van 30 mei t/m 2 juni 2019. Dit is de uitgelezen kans om de kinderen een paar dagen te laten genieten van leuke activiteiten met verenigingsgenoten. Tijdens dit kamp zorgt een groep enthousiaste begeleiders dat uw kind een onvergetelijke tijd heeft!

Het kamp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud. Zij mogen hun vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen, zelfs als deze (nog) geen lid is van de vereniging. Dit jaar gaan we naar Scouting Nootdorp te Nootdorp. Mocht u vragen hebben, stuur dan even een mail aan

U kunt zich hier aanmelden voor het jeugdkamp!

Wij zien uw kinderen graag op kamp. Tot dan!

 

Jeugdkamp 2018

H.Z. Zian organiseert al sinds de start van de vereniging een fantastisch jeugdkamp en ook dit jaar stond dit weer op het programma in het Hemelvaartweekend. Het is een uitgelezen kans om de kinderen te laten genieten van leuke activiteiten en tegelijkertijd hun verenigingsgenoten beter te leren kennen. Het kamp werd dit weer verzorgd door een groep enthousiaste begeleiders, waardoor het een onvergetelijk kamp was voor alle kids!

Het kamphuis bevond zich in het mooie Delftse Hout te Delft van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei. Mede door het mooie weer, de leuke activiteiten, gezellige kinderen en enthousiaste leiding waren het 4 geweldige dagen en kunnen we zeker zeggen dat het kamp weer geslaagd was.

Dag 1 was gelijk een groot succes! Nadat alle kinderen het kamphuis hadden gevonden en we alle papa’s en mama’s hadden uitgezwaaid hebben we lekker knakworstjes gegeten en kennismakingsspelletjes gespeeld. ‘s Middags hebben we buiten gespeeld, gevoetbald en ook nog levend bingo gedaan, waarbij de kinderen allerlei voorwerpen in en rond het huis moesten verzamelen.

Op de tweede dag begonnen we goed met een potje ochtendgymnastiek onder leiding van alle begeleiders in hun gekste pyjama’s. Daarna hebben we teamvlaggen gemaakt voor levend Stratego in het bos. Terug op het terrein hebben we het lekkere 'Mac Donalds' spel gedaan, waarbij de kinderen moesten stapelen om hamburgers te maken of groepjes moesten vormen om milkshakes, frietjes of kipnuggets uit te beelden. 's Avonds begonnen we met een kampvuurtje en een overheerlijke BBQ en werd het naarmate het later werd allemaal wat spannender: een waargebeurd griezelverhaal, gevolgd door een enge spooktocht door het bos.

Dag 3 waren het zonnetje en de temperatuur overheerlijk en zijn we een middag in de waterspeeltuin geweest, waarbij alle kids zich prima wisten te vermaken en de leiding nat gegooid moest worden! Terug op het kamp vonden de Olympische Spelen met Oudhollandse spelletjes plaats, waarbij de kinderen hun koekhap en spijkerpoep skills konden laten zien! Rond etenstijd gooiden de begeleiders de frietjes op tafel en mochten alle kinderen hun sauzen ook gewoon op tafel uitsmeren: een heerlijke kliederboel! Daarna was het tijd voor de bonte avond, waarbij veel kinderen leuke acts hadden voorbereid: van zelf bedachte dansjes tot moppen, niks was te gek! Speciaal voor de kinderen was er ook nog een professionele diabolo act, wat echt supercool was! Na een lekkere warme chocolademelk met slagroom werd er nog lang gedanst, voordat het echt weer tijd was om te gaan slapen.

De 4e dag begon met een speurtocht waarbij de oudste kinderen als groepshoofd de andere mochten meenemen het bos in. Nadat alle groepjes het raadsel hadden opgelost was het tijd voor pannenkoeken met een hoop stroop en suiker! Hierna werden nog wat leuke spellen uit de kast gehaald, er werd fanatiek gegild bij het blindemannetje, verwoed gespeeld bij trefbal en heerlijk 'geslapen' en zeker ook tactisch gespeeld bij het Weerwolven spel. Aan het eind van de middag werden alle kinderen al weer opgehaald en was het weekend omgevlogen.

De leiding heeft onwijs genoten van de gezelligheid van alle kinderen en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien!

Het kamp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud. Zij mogen hun vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen, zelfs als deze (nog) geen lid is van de vereniging. Mocht u vragen hebben, stuur dan even een mail aan

Wij zien uw kinderen graag op het kamp in 2019. Tot dan!

Kamp 2018 Foto's
  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad