Internationaal C-diploma

Op dinsdag 15 oktober 2019, zwommen al de kinderen op de foto het zwaarste stuk uit de tijd dat ze voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ aan het oefenen waren bij H.Z.ZIAN. Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding uittrekken en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Hun coach Annelies Stap heeft ze prima getraind. Na het zwemmen mochten ze nog even van de hoge duikplank springen. Ook dat was weer spannend. Vervolgens ontvingen ze allemaal het mooie internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ van nelies met een pakje duikringen. GEFELICITEERD!

Jullie kunnen nu nog bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo gaan spelen. Een leven lang zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

dinsdag 17 September onder leiding van Annelies Stap hebben Aris, Cees en Venne wekenlang geoefend om de eisen van het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ te kunnen halen. Op dinsdag 17 september zwommen ze in het bijzijn van pappa's, mamma's, broertjes en zusjes succesvol de eisen. Van Annelies kregen ze namens zwemschool VERROEN een aardigheid en van H.Z.ZIAN het prachtige Internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ met een stikker voor hun internationale zwempaspoort. Gefeliciteerd en wellicht doorgaan voor pupillen waterpolo? Maar zeker blijven zwemmen!
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

dinsdag 16 juli 2019, zwommen: bovenrij vlnr Loïs, Dylan, Ties, Eva, Maxim, Duuk en Thomas het zwaarste stuk uit de tijd dat ze voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ aan het oefenen waren bij H.Z.ZIAN. Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding uittrekken en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Hun instructeur Jeroen Stap heeft ze prima getraind.
Jullie kunnen nu nog bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo gaan spelen. Voor nu GEFELICITEERD met het resultaat en blijf zwemmen! Wie weet zien we jullie terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal Seascooterdiploma

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die 21 mei aan de eisen van het internationale seascooterdiploma van de ENVOZ hebben voldaan.Onder leiding van hun eigen instructeur Jeroen mochten ze een hele les oefenen en de eisen halen.
 
Na het zwemmen van het internationale B zwemdiploma van de ENVOZ zijn deze kanjers gestart met het oefenen voor het internationale C zwemdiploma van de ENVOZ. Dat doen ze in zwembad Overbosch, op de dinsdagen van 17.45 tot 19.00. Ze weten nu hoe een seascooter werkt, hoe je bochtjes kan nemen en onderwater kan duiken.
 
Gefeliciteerd en nu je best doen voor het internationale C zwemdiploma van de Envoz en daarna kan je door bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die in 19 maart in samenwerking met Zwemschool Verroen aan de eisen van het internationale zwemdiploma van de ENVOZ/STA hebben voldaan.
 
Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. Zo hebben ze allemaal aan hun laatste eis voldaan en laten zien dat het oefenen niet voor niets was en dat deze kanjer 250 meter gekleed konden zwemmen en in het water zich van kleding konden ontdoen zonder de kant vast te pakken. Hiermee hebben zij dubbel en dwars haar internationale C-zwemdiploma verdient. hierdoor ontving ze hun internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ en een setje duikringen van hun instructrice Annelies Stap.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Wie weet zien we jullie terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.
  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad