Zwemsurvival Diploma A

Afgelopen maandag, 4 april 2022, was het wederom feest in zwembad Houtzagerij. De kinderen zwommen voor het ENVOZ Zwemsurvival Diploma A.

Alle zeven kinderen zijn geslaagd en ontvingen hun allereerste officieel erkende diploma. Ze moesten laten zien wat ze geoefend hadden. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Vervolgens ontvingen ze allemaal het mooie Zwemsurvival-Diploma A van de ENVOZ van hun trainers Ingrid en Lex. GEFELICITEERD!

Niet alleen hele blije kinderen en trotse ouders, maar ook een trotse juf Ingrid en meester Lex. Via deze weg feliciteren wij hun met het behaalde resultaat. En nu natuurlijk allemaal door voor het diploma B.

Internationaal C-diploma

Op dinsdag 30 maart 2021, zwommen de kinderen op willekeurige volgorde op de foto: Nanno, Annemijn, Hana, Hein, Jitse, Merel, Pixie, Veerle, Joa en Julia via H.Z.ZIAN voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ.
 
Via deze weg feliciteren wij hun met het behaalde resultaat. Ik hoop dat u tevreden bent met het resultaat en met de ontvangen zwemlessen die georganiseerd zijn in de wij samen organiseerden met H.Z.ZIAN.
 
Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding konden uittrekken in het water en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Vervolgens ontvingen ze allemaal het mooie internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ van hun trainers en met een pakje duikringen van zwemschool VERROEN om het duiken te gaan perfectioneren. GEFELICITEERD!
 
Jullie kunnen bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo spelen. Voor het miniwaterpolo dè vereniging in de Randstad. En wellicht weet u het al, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Niet makkelijk, maar dat kan nu juist de uitdaging zijn. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn namelijk zeer all-round sporters. Hartstikke leuk! Het advies is in is.....blijf zwemmen en veel succes.
 
Is er bij u interesse, laat het weten en uw zoon/dochter kan een aantal weken wennen zonder te betalen.

Internationaal C-diploma

Op dinsdag 15 oktober 2019, zwommen al de kinderen op de foto het zwaarste stuk uit de tijd dat ze voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ aan het oefenen waren bij H.Z.ZIAN. Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding uittrekken en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Hun coach Annelies Stap heeft ze prima getraind. Na het zwemmen mochten ze nog even van de hoge duikplank springen. Ook dat was weer spannend. Vervolgens ontvingen ze allemaal het mooie internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ van nelies met een pakje duikringen. GEFELICITEERD!

Jullie kunnen nu nog bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo gaan spelen. Een leven lang zwemmen is goed voor lichaam en geest.
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

dinsdag 17 September onder leiding van Annelies Stap hebben Aris, Cees en Venne wekenlang geoefend om de eisen van het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ te kunnen halen. Op dinsdag 17 september zwommen ze in het bijzijn van pappa's, mamma's, broertjes en zusjes succesvol de eisen. Van Annelies kregen ze namens zwemschool VERROEN een aardigheid en van H.Z.ZIAN het prachtige Internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ met een stikker voor hun internationale zwempaspoort. Gefeliciteerd en wellicht doorgaan voor pupillen waterpolo? Maar zeker blijven zwemmen!
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

dinsdag 16 juli 2019, zwommen: bovenrij vlnr Loïs, Dylan, Ties, Eva, Maxim, Duuk en Thomas het zwaarste stuk uit de tijd dat ze voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ aan het oefenen waren bij H.Z.ZIAN. Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding uittrekken en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Hun instructeur Jeroen Stap heeft ze prima getraind.
Jullie kunnen nu nog bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo gaan spelen. Voor nu GEFELICITEERD met het resultaat en blijf zwemmen! Wie weet zien we jullie terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Internationaal C-diploma

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die in 19 maart in samenwerking met Zwemschool Verroen aan de eisen van het internationale zwemdiploma van de ENVOZ/STA hebben voldaan.
 
Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. Zo hebben ze allemaal aan hun laatste eis voldaan en laten zien dat het oefenen niet voor niets was en dat deze kanjer 250 meter gekleed konden zwemmen en in het water zich van kleding konden ontdoen zonder de kant vast te pakken. Hiermee hebben zij dubbel en dwars haar internationale C-zwemdiploma verdient. hierdoor ontving ze hun internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ en een setje duikringen van hun instructrice Annelies Stap.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Wie weet zien we jullie terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.
  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad