©onfraFoto – Frank van Leeuwen

Waterpolo

Teamsport voor mini's tot senioren

Het waterpolo wordt tegenwoordig beoefend in een samenwerkingsverband (startgemeenschap) met andere verenigingen onder de naam Waterpolo Den Haag. De startgemeenschap traint en speelt in het Hofbad in Den Haag.

Waterpolo Den Haag heeft drie herenteams, één damesteam in de competitie spelen. Het damesteam en het eerste herenteam komen uit in de tweede klasse van de landelijke bond competitie. De overige, teams van onder de 11 jaar tot onder de 19 jaar zijn ondergebracht bij Waterpolo SG de Reigers.

Minipolo

Voor de jongste waterpolo speel(st)ers heeft H.Z. Zian zijn eigen Minipolo. Minipolo is waterpolo voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Het speelveld en de doelen zijn wat kleiner. Je leert op een speelse wijze technieken die van belang zijn bij waterpolo. Het leuke van waterpolo is dat het een teamsport is, we nemen eens per maand deel aan een toernooi in de regio waarmee je onderlinge wedstrijdjes tegen andere teams speelt.

Waterpolo is een gezonde sport waar je sterk van wordt en het risico op blessures is veel kleiner dan b.v. bij voetbal. Kom een keertje kijken op de trainingen in Zuiderpark of Overbosch. Proef trainen is vrijblijvend.

Vragen? stuur een mail aan:

Zwembad Overbosch    
Dinsdag: 18.30 - 19.30 uur Minipolo
Zwembad Zuiderpark    
Donderdag: 17.15 - 18.00 uur Minipolo

Contactformulier

Wat is de som van 8 en 4?
  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad