Opleidingen

Baby- en peuterzwemmen (0 tot 4 jaar)
Watergewenning kan al beginnen op heel jonge leeftijd (vanaf 2 maanden). Na de eerste inentingen bent u al welkom met uw zoon en dochter. Wat is er leuker dan samen van het warme water (31°C) te genieten. Bewegen in water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het jonge kind, zoals bevordering van de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling. Op speelse wijze leert het kind de basistechnieken van het zwemmen en leert het zichzelf te redden in het water. Het voorkomt op een latere leeftijd angst voor het water. Een veilig gevoel in ons waterrijke land! Er mag tijdens de les één ouder, een opa of oma mee het water in.

ENVOZ Survivaldiploma’s A, B en C (vanaf 4 jaar)
H.Z. ZIAN heeft gekozen voor het ABC-survivalprogramma van de ENVOZ. Wij menen hiermee beter te voldoen aan de doelstelling van de vereniging en de behoeften van uw kind: de zwemvaardigheden zoals zij nu al leren op hetzelfde niveau, gecombineerd met een goede zelfredzaamheid in verschillende noodsituaties. Ongeveer 3 keer per jaar organiseren wij diplomazwemmen.

KNZB Superspetters (vanaf 5 jaar)
Dit is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers. Zij zwemmen twee keer per week, nl op donderdag in het Zuiderpark (18:45 u) en op zondag in de Escamphof (12:30 u)

Verder
Zwemvaardigheidsdiploma’s NRZ
Borstcrawlcursus

Voor informatie over de opleidingen kan worden gemaild naar

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad