Jeugdcommissie

Sinds 2015 is er een frisse start gemaakt aan de jeugdcommissie. In de loop der jaren zijn er verschillende leden geweest met hart voor de club. Momenteel heeft de jeugdcommissie de volgende samenstelling:
Jeroen Ruigrok,
Iris Ruitenbeek,
Annelies Stap en
Stef Peper.

De jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren en uitvoeren van activiteiten
voor de jeugdleden van H.Z.ZIAN. Hierbij kunt u denken aan het Jeugdkamp, Waterpolo in de zwemles, het Sinterklaaszwemmen en de Sportdag.

Wilt u zich aanmelden of heeft u ideeën en suggesties? Stuur dan een mail aan

Jeugdkamp

H.Z. Zian organiseert al sinds vereniging jongs af aan een geweldig jeugdkamp. Elk jaar organiseert de jeugdcommissie een jeugdkamp rond het hemelvaartsweekend. Dit jaar vind het jeugdkamp plaats van 10 t/m 13 mei 2018. Dit is de uitgelezen kans om de kinderen een paar dagen te laten genieten van leuke activiteiten met verenigingsgenoten. Tijdens dit kamp zorgt een groep enthousiaste begeleiders dat uw kind een onvergetelijke tijd heeft!

Het kamp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud. Zij mogen hun vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen, zelfs als deze (nog) geen lid is van de vereniging. Dit jaar gaan we naar het Delftse Hout te Delft. Mocht u vragen hebben, stuur dan even een mail aan

U kunt zich hier aanmelden voor het jeugdkamp!

Wij zien uw kinderen graag op kamp. Tot dan!

Duinenmars

Een echte Haagse wandeling door de duinen. Stichting duidenmars organiseert dit jaar al weer de 68ste Duinenmars. Als H.Z. Zian zullen wij zondag 8 april een prachtige wandeling maken waarbij we lekker kunnen uitwaaien.

We zullen starten/finishen bij parkeerterrein aan de MACHIEL VRIJENHOEKLAAN - DEN HAAG / KIJKDUIN. Loop met ons de 5 km* van 9:00 tot 15:00 uur.

De kosten zijn 4,- euro** per persoon.

Deelnemen? Meld je aan via


* Afstand is tevens geschikt voor deelnemers met kinderwagens en rolstoelen.
**Houders van een Ooievaars- of Zoetermeerpas krijgen 50% korting

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad