Internationaal C-diploma

Op dinsdag 30 maart 2021, zwommen de kinderen op willekeurige volgorde op de foto: Nanno, Annemijn, Hana, Hein, Jitse, Merel, Pixie, Veerle, Joa en Julia via H.Z.ZIAN voor het internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ.
 
Via deze weg feliciteren wij hun met het behaalde resultaat. Ik hoop dat u tevreden bent met het resultaat en met de ontvangen zwemlessen die georganiseerd zijn in de wij samen organiseerden met H.Z.ZIAN.
 
Ze moesten laten zien dat ze zo geoefend waren dat ze 250 meter met kleding aan konden zwemmen en aan het einde de kleding konden uittrekken in het water en op de kant gooien. Dat hebben deze kanjers uitstekend gedaan! CHAPEAU! Vervolgens ontvingen ze allemaal het mooie internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ van hun trainers en met een pakje duikringen van zwemschool VERROEN om het duiken te gaan perfectioneren. GEFELICITEERD!
 
Jullie kunnen bij H.Z.ZIAN pupillen waterpolo spelen. Voor het miniwaterpolo dè vereniging in de Randstad. En wellicht weet u het al, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Niet makkelijk, maar dat kan nu juist de uitdaging zijn. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn namelijk zeer all-round sporters. Hartstikke leuk! Het advies is in is.....blijf zwemmen en veel succes.
 
Is er bij u interesse, laat het weten en uw zoon/dochter kan een aantal weken wennen zonder te betalen.

Ga terug

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad