Internationaal C-diploma

Via deze weg Feliciteren we nogmaals de deelnemers die in 19 maart in samenwerking met Zwemschool Verroen aan de eisen van het internationale zwemdiploma van de ENVOZ/STA hebben voldaan.
 
Diverse maanden lang kon en mocht ze oefenen in het zwembad Overbosch bij de grootste zwemvereniging van Nederland namelijk H.Z.ZIAN. Zo hebben ze allemaal aan hun laatste eis voldaan en laten zien dat het oefenen niet voor niets was en dat deze kanjer 250 meter gekleed konden zwemmen en in het water zich van kleding konden ontdoen zonder de kant vast te pakken. Hiermee hebben zij dubbel en dwars haar internationale C-zwemdiploma verdient. hierdoor ontving ze hun internationale C-zwemdiploma van de ENVOZ en een setje duikringen van hun instructrice Annelies Stap.
 
Gefeliciteerd en nu lekker blijven zwemmen of ga je inschrijven voor het miniwaterpolo. Wie weet zien we jullie terug bij H.Z. Zian voor het spelen van miniwaterpolo. Weet u, waterpolo is zowel voor het lichaam als geest een uitstekende sport. Heb je het eenmaal door, dan ben je verkocht voor de rest van je leven. Waterpoloërs zijn zeer all-round sporters.
 
Meer informatie miniwaterpolo zie hier.

Ga terug

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad