H.Z. Zian op kamp

In mei is het zover: alweer het derde H.Z.Zian Jeugdkamp! Na het succesvolle kamp van vorig jaar, hebben we besloten het kamp dit jaar weer in het Hemelvaartsweekend plaats te laten vinden. Dat is dit jaar het weekend van 30 mei t/m 2 juni en dit jaar gaan wij naar Nootdorp! Dit is de uitgelezen kans om de kinderen een paar dagen te laten genieten van leuke activiteiten met verenigingsgenoten. Tijdens dit kamp zorgt een groep enthousiaste begeleiders dat uw kind een onvergetelijke tijd heeft!
 
Het kamp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud. Zij mogen hun vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen, zelfs als deze (nog) geen lid is van de vereniging.  Wil uw zoon of dochter ook mee? Geef hem/haar dan op! Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd mailen:  

U kunt zich hier aanmelden voor het jeugdkamp!

Vacature Penningmeester

H.Z.ZIAN is een grote zwemvereniging in de Haagse regio met een rijke historie. Zwemlessen en waterpolo zijn onze belangrijkste activiteiten. Als opvolger van de huidige functionaris zoekt H.Z.ZIAN een penningmeester ingaande het boekjaar 2019. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur en bepaalt mede het (financiële) beleid van de vereniging.
 
We zoeken een vrouw/man met ervaring in financieel beheer en bekendheid met boekhoudprogrammatuur. Voorts bent u iemand die goed in teamverband kan opereren, communicatief is en zoekt u naar creatieve oplossingen.
 
Wij bieden een onkostenvergoeding en de mogelijkheid om wekelijks zelf te kunnen zwemmen. Het bestuur bestaat uit (6) enthousiaste en toegewijde vrijwilligers en vergadert eens per maand. Wij staan open voor nieuwe ideeën en een frisse blik.
 
Bent u de persoon die zich kan vinden in bovenstaande omschrijving reageer dan door uw cv en motivatie op te sturen naar het bestuur. Wij nodigen u dan graag uit voor een gesprek.
 
Meer informatie over onze vacatures zie hier.

Ga terug

  1. De Houtzagerij
  2. De Waterthor
  3. Escamphof
  4. Forum Kwadraat
  5. Zuiderpark
  6. Overbosch
  7. Hofbad