Forum Kwadraat

Locatie informatie

Welkom bij het zwembad Forum Kwadraat. H.Z. ZIAN biedt in zwembad Forum Kwadraat zwemlessen aan leerlingen tot de zwemvaardigheidsdiploma's.

Forumkwadraat

Dag

Tijd

Niveau

Vrijdag

Vrijdag

18.00-18.40 

18.40-19.20

Fase 1 tot Diploma B

Fase 1 tot Diploma B

Vrijdag

 

Vrijdag

19.20-20.00

 

20.15-21.00

Diploma C en zwemvaardigheid 1,2,3

Zwemmen voor volwassenen fase 1 tot diploma C. 

     

 Uurleider:

Miriam Eggermont

 

Administratie:

Mevrouw Eggermont

 

Inschrijven:

U kunt uw kind inschrijven via de zwemscore site. 

Voor het volwassenenzwemmen inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie:

U kunt informatie inwinnen via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres:

De vliegerlaan 2

2273 BV Voorburg 

 

Parkeren:

In de buurt kunt u uw auto parkeren. Er zijn ook enkele plekken op korte loopafstand.

Openbaar vervoer:

Bus 23 halte koningin Julianaplein. Tram 2 halte (mgr. van Steelaan. Vanaf daar is het 5 min. lopen naar het sportcentrum. Volg  de Koningin Julianalaan. Steek de prins Bernhardlaan over. Forum Kwadraat ligt achter het appartementencomplex aan de Prins Bernhardlaan.

Informatie uit het bad 

 Terug naar het overzicht.