Vrijwilligers

Onze vereniging kan niet functioneren zonder vrijwilligers !

Of het nu gaat om instructeurs, trainers, badassistenten, (bad/leden)administrateurs, bestuurs- of commissieleden. Wij kunnen niet zonder hen want zij maken dat de vereniging draait!

Als vrijwilliger ontvangt u een PEP-vrijwilligerspas die recht geeft op allerlei leuke kortingen. Daarnaast biedt de vereniging de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Mocht u bij willen dragen aan de vereniging en activiteiten binnen de vereniging, neem dan contact op per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

 Opleidingsplaats tot zwemonderwijzer

H.Z.ZIAN is een grote zwem- en polovereniging in de Haagse regio met een rijke historie. De zwemlessen nemen, naast het waterpolo, een belangrijke plaats in binnen de vereniging waarin we niet alleen kinderen leren zwemmen voor het Zwem-ABC, maar ook volwassenen. In het kader van een Leven Lang Zwemmen bieden wij uitgebreid programma waaronder plankspringen, snorkelen, zwemvaardigheid 1,2 & 3. Ook het KNZB Superspetters programma maakt deel uit van ons opleidingsaanbod.
Als vereniging vinden wij het belangrijk om een maatschappelijke functie te vervullen. Het zwemvaardig maken van kinderen en volwassenen is onze core business, maar ook het opleiden van toekomstig kader zien wij als een belangrijke taak.

Wij zoeken
Een enthousiaste man/vrouw die het een uitdaging vindt om kinderen het zwemmen aan te leren. Daarbij beschik je over communicatief sterke vaardigheden, ben je sociaal en zeer klantvriendelijk. Natuurlijk ben je bereid om de opleiding tot zwemonderwijzer te gaan volgen en tijdens deze opleiding loop je minimaal 4 uur per week stage bij onze vereniging.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor het assisteren bij elementaire zwemlessen. Plezier in het zwemmen is naast het aanleren van vaardigheden het allerbelangrijkst. Verder assisteer je tijdens het diplomazwemmen. Daarnaast volg je in eigen tijd een opleiding tot zwemonderwijzer.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende functie waarbij wij jou de gelegenheid geven om je (om) te scholen tot zwemonderwijzer. De kosten voor de opleiding tot zwemonderwijzer zijn voor de vereniging.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met uitgebreid CV en pasfoto. Voor meer informatie kun je terecht bij Danielle Pronk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.